KÉRDŐÍV

CREDO ECONELL 13 CiTY

Alacsony belépésű,

növelt hosszúságú városi autóbusz

Elégedettségi felmérés

Ossza meg velünk véleményét!

Új, 13 méteres, növelt hosszúságú városi busszal lép piacra a legnagyobb magyar buszgyártó. A Credo Econell 13 CiTY-vel a Kravtex-Kühne Csoport elsőként hozott létre olyan alacsony belépésű, könnyűszerkezetű autóbuszt, amely kompromisszummentes megoldást nyújt a veszteséges városi közlekedés költségeinek csökkentésére. A jármű alacsony saját tömegű és nagy befogadóképességű, ezért az egy utasra vetített üzemanyag-felhasználása sokkal alacsonyabb versenytársainál. Az autóbusz 38 ülés elhelyezése mellett is 115 fő szállítására alkalmas, így nemcsak a szóló, hanem a legalacsonyabb kihasználtságú csuklós autóbuszoknak is alternatívája lehet a vidéki településeken és Budapesten egyaránt. A magyar mérnöki szaktudást dicséri, hogy az újdonság - konstrukcionális megoldások egyedülálló kombinációjával - gazdaságosságban és utaskomfortban is kategóriatársai előtt jár.

Köszönjük, hogy kipróbálta az ÉNYKK - Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. járatain az új Credo Econell 13 CiTY-t! Kérjük, ossza meg velünk, mennyire elégedett a járművel: az alábbi kérdőív kitöltésével néhány perc alatt értékelheti újdonságunkat.

Az adatszolgáltatás önkéntes és anonim. A kérdőívek csak statisztikai összesítéssel kerülnek feldolgozásra.

Köszönjük!

Buszok, amelyek hatással vannak a jövőre

Kravtex-Kühne Csoport

A közel 500 főt foglalkoztató, magyar tulajdonú Kravtex-Kühne Csoport az ország vezető autóbuszgyártója. Termékei, a Credo buszok az összes regionális közlekedési központnál (Volán) megtalálhatók és a hazai közforgalmú helyközi autóbuszpark mintegy 20 %-át teszik ki. A cégcsoport tagja Magyarország legrégibb, eredeti profilját megőrző gépgyára, az 1856-ban alapított Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt. A Kühnében működik Magyarország legnagyobb és legmodernebb, 16 200 négyzetméteres autóbuszgyára, amely a Nemzeti Autóbuszgyártási Cselekvési Programmal összhangban a következő években akár az 500 darabosra növelheti gyártási volumenét. A Credók 75 - 80 %-os vételár arányos magyar értékhányada a legmagasabb a hazai buszok között. Ez azt jelenti, hogy minden egyes Credo busz gyártása több száz, magas hozzáadott értéket előállító magyar munkahely megőrzéséhez járul hozzá a cégcsoportnál valamint beszállítóinál. A Credo buszok az innovatív, könnyűszerkezetű vázkonstrukció miatt átlagosan egy tonnával alacsonyabb tömegűek, mint versenytársaik. Az alacsony saját tömeg csökkenti az üzemanyag-felhasználást és a hosszú távú üzemeltetési költségeket, ami különösen gazdaságossá, környezetbaráttá és versenyképessé teszi a Credókat.

Hatással a jövőre

www.credobus.hu