Inovell +


A vadonatúj Inovell + a Credobus eddigi legjobb ajánlata a városközi autóbuszok üzemeltetői számára.

Az új többfunkciós Inovell + buszcsalád alacsony tömegével segít a költségek kézben tartásában, és szinte minden városközi alkalmazásban megállja a helyét, legyen szó helyközi vagy távolsági viszonylatokról, sőt különjáratokról. Előremutató biztonsági megoldásai kategóriája élvonalába tartoznak, és szükség esetén aktív beavatkozással segítenek megóvni a legkiszolgáltatottabb utasokat: a gyermekeket is.Kiemelkedően kreatív mérnöki munkával létrehoztuk kategóriája legkönnyebb autóbuszát.

Az ultrakönnyű Inovell + a 13 méteres, 2 tengelyes, normálpadlós kategóriában jelenleg a legkönnyebb autóbusznak számít. Saját tömege bármely kategóriatársával összehasonlítva legalább 1.500 kg-mal alacsonyabb, amely kiemelkedő konstruktőri teljesítmény eredménye. Az alacsony saját tömeg és a tömegoptimalizált főegységek minimum 15 % üzemanyag-megtakarítást és 8,5 tonnával alacsonyabb éves CO2-kibocsátást tesznek lehetővé.
Ultrakönnyű konstrukció naprakész motortechnológiával kombinálva.

Idén már 2.000 Credobus fogja bizonyítani, hogy az ultrakönnyű konstrukció és a naprakész technológiájú dízelmotorok együtt jelenleg a legjobb megoldást jelentik a károsanyag-emisszió visszaszorítására a városközi alkalmazásokban. Az eredmény: mintegy 2 milliárd forint megtakarítás és 16.000 tonnával kevesebb CO2-kibocsátás minden évben.
Az Inovell + két szegmens előnyeit egyesítve szinte minden városközi alkalmazásban megállja a helyét.

Az Inovell + a helyközi és távolsági vonaljáratos alkalmazások mellett különjárati feladatok ellátására is alkalmas. Sokoldalúsága révén nemcsak a Volánbusz, hanem például önkormányzatok és különböző állami szervezetek igényeinek is megfelel. A felhasználók a megosztásos gazdaság modelljéből kiindulva egymással közösen is használhatják járművet, és maximalizálhatják a kapacitáskihasználást, miközben ugyanazt a járművezetőt alkalmazzák.
Az Inovell + átfogó utasbiztonsági koncepciójánál fogva iskolások szállítására is alkalmas.

Az Inovell + vázszerkezete teljesíti a legszigorúbb, ENSZ EGB R66.02 szerinti szilárdsági követelményeket, utasülései pedig hárompontos biztonsági övvel vannak felszerelve. A járművezető világszínvonalú vezetéstámogató rendszerekre támaszkodhat, amelyek szükség esetén aktívan beavatkoznak a balesetek elkerülése, vagy súlyosságuk csökkentése érdekében.


Az Inovell + tervezése és gyártása során érvényre juttatjuk a magyar ipar érdekeit.

Európai összehasonlításban is a Kravtex-Kühne Csoportnál az egyik legmagasabb az autóbuszok gyártóüzemi hozzáadott értéke. Termékeink vételárában mindössze 20 – 25 % az import részarány. Ez annak köszönhető, hogy a Credobusok vázszerkezetét és szinte minden fém alkatrészét képesek vagyunk saját magunk gyártani. Ráadásul közel 100, gyártási tevékenységet is folytató magyar beszállítóval működünk együtt, amelyektől évente sok milliárd forint értékű hazai komponenst rendelünk.
Egy kattintásra van az információtól

Kapcsolatfelvétel

8 + 5 =