Társadalmi felelősségvállalás

Felelős foglalkoztatás

Őszintén hiszünk benne, hogy a legnagyobb változásokat úgy tudjuk elérni, hogy felelős és empatikus munkáltatói magatartást tanúsítunk. Ezért 500-nál is több munkatársunk és családjaik számára nemcsak biztos megélhetést, hanem az előrelépés és a folyamatos fejlődés lehetőségét biztosítjuk.

Csapat

.

Segítség

.

Szociális szerepvállalás

Figyelemmel vagyunk társadalmi környezetünkre és azonosulunk azoknak az intézményeknek és kezdeményezéseknek a kihívásaival, amelyek az esélyegyenlőség érdekében dolgoznak. Ezért elkötelezetten támogatjuk többek között a győri Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthont, amely tiszteletre méltó és különösen eredményes munkát végez a sérült gyermekek fejlesztése és integrációja terén.


Ipartörténeti értékőrzés

A mosonmagyaróvári Kühne Múzeumban egyedülálló gyártörténeti kollekciót hoztunk létre, amely másfél évszázados történelmünk minden szakaszát felöleli. Az eredeti mezőgazdasági munkagépek, a saját gyártású, működőképes benzinmotor és a közönségkedvenc Kühne kerékpár pillanatok alatt megelevenítik a látogató számára a patinás gépgyár különleges atmoszféráját 1856-tól napjainkig.

Érték

.

Sport

.

Egészségre nevelés

A Credobus 2016 szeptembere óta névadó főtámogatója Mosonmagyaróvár futballcsapatának. A klub támogatása közvetve közel 500 fiatal motiválásához, sportoktatásához és egészségre neveléséhez járul hozzá, és kifejezi Mosonmagyaróvár városa, és a helyi közösség iránti elkötelezettségünket.


Kulturális szerepvállalás

A Kühne gépgyárban gyökerező Kühne Koncert Fúvószenekar generációkat összekötő kulturális projekt, amely elválaszthatatlan részét képezi Mosonmagyaróvár közösségi életének. Az 1949-ben alapított együttes különösen eredményesen szólítja meg a fiatal zenész nemzedékeket, fennmaradása ezért hosszú távon biztosított.


Kultúra

.