Társadalmi
szerepvállalás

Értékek mentén cselekszünk.

Büszkék vagyunk rá, hogy 100 %-ban magyar tulajdonú vállalatként képesek vagyunk jelentős mértékben és tevőlegesen támogatni olyan helyi ügyeket, melyekben hiszünk, és amelyek napról napra jobb hellyé teszik Győr-Moson-Sopron megyét és Magyarországot.

Felelős foglalkoztatás

Őszintén hiszünk benne, hogy a legnagyobb változásokat úgy tudjuk elérni, hogy felelős munkáltatói magatartást tanúsítunk. Ezért 500-nál is több munkatársunk és családjaik számára nemcsak biztos megélhetést, hanem az előrelépés és a folyamatos fejlődés lehetőségét biztosítjuk.

DSC_2004

Szociális szerepvállalás

Figyelemmel vagyunk társadalmi környezetünkre és azonosulunk azoknak az intézményeknek és kezdeményezéseknek a kihívásaival, amelyek az esélyegyenlőség érdekében dolgoznak. Ezért elkötelezetten támogatjuk többek között a győri Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthont, amely tiszteletre méltó és különösen eredményes munkát végez a sérült gyermekek fejlesztése és integrációja terén.

plussmacko-2-s

Ipartörténeti értékőrzés

A mosonmagyaróvári Kühne Múzeumban egyedülálló gyártörténeti kollekciót hoztunk létre, amely több mint másfél évszázados történelmünk minden szakaszát felöleli. Az eredeti mezőgazdasági munkagépek, a saját gyártású, működőképes benzinmotor és a közönségkedvenc UNIO kerékpár pillanatok alatt megelevenítik a látogató számára a patinás gépgyár különleges atmoszféráját 1856-tól napjainkig.

_DSC0296

Egészségre nevelés

A Credobus 2016 szeptembere óta névadó főtámogatója Mosonmagyaróvár futballcsapatának. A klub támogatása közvetve mintegy 500 térségbeli fiatal motiválásához, sportoktatásához és egészségre neveléséhez járul hozzá, és kifejezi Mosonmagyaróvár városa, és a helyi közösség iránti elkötelezettségünket.

foci

Kultúra

A Kühne gépgyárban gyökerező Kühne Koncert Fúvószenekar generációkat összekötő kulturális projekt, amely elválaszthatatlan részét képezi Mosonmagyaróvár közösségi életének. Az 1949-ben alapított együttes különösen eredményesen szólítja meg a fiatal zenész nemzedékeket, fennmaradása ezért hosszú távon biztosított.

tort másolat
Scroll to Top